| Lista tematów | | |
Nowy temat | | |
Zaloguj |
Projekty koszulek | ||||
| ||||
Właśnie stworzyliśmy po trzy projekty na czarne i kolorowe koszulki. czarna koszulka: 1 czarna koszulka: 2 czarna koszulka: 3 kolorowa koszulka: 1 kolorowa koszulka: 2 kolorowa koszulka: 3 Nie ma normalnej ankiety więc wpisujcie swoje głosy, opinie w komentarzach. Update: Przedstawiam dwa dodatkowe projekty na koszulki: kolorowa koszulka: 4 kolorowa koszulka: 5 | ||||
| ||||
ha i zrobiliscie co trzeba bylo :D projekty zajefajne :-) a ta twarz to kogos przdstawia czy nie? ;-) | ||||
| ||||
hmm..ta glowka to mi sie za bardzo nie podoba..ale ogolnie w marie..jak by co to ja bym respektowal na niebieska ;)) a co do numeru projektu to wydaje mi sie ze napis po lewej stronie lepiej wyglada czyli stawiam na "kolorowa 2" | ||||
| ||||
a moze poprostu zamiast tej glowki wstawic sidneya? :-) a dokladnie mi chodzi o głowke w formi jak tutataj http://wyspaman.forall.pl/konkurs-logo/kreskowy.jpg no dobra moze za bardzo mi sie to podoba ale no jest fajny projekt a dokladnie głowka :D | ||||
| ||||
oficjalna była z tą główką, nie będziemy robić maxymalnej kopii :) tzreba było zrobić własne projekty,nawet kiepskie ale za to jakbysmy je przerobili to byłby inny projekt. ale niestety nikt nie był na tyle chetny aby coś zaproponować ;-) | ||||
| ||||
ja nie mam talentu ani wyobrazni..jak bym mial to bym pewnie zrobil :P | ||||
| ||||
dobra ot jak glosowanie to ja obstawiam czarna koszulka: 1 lub kolorowa koszulka: 3 | ||||
| ||||
własnie w tym problem ze ja mam wyobraźne ale nie mam talentu, dlatego wygląda to tak jak wygląda | ||||
| ||||
ja obstawiam kolorowa 2 ...ten niebieski mi sie nawet podoba :D | ||||
| ||||
Sherkan: ja tez nie mam talentu :P ale z tych 6 to naj fajniejsza to "czarna koszulka: 3", bo napisz "oficjany fanklub zespolu sidney polak" jest troche nie wyrazny... :-/ a w tej to jeszcze kolorki sa fajne :P | ||||
| ||||
kasia z fanklubu ma problemy z wpisaniem sie na forum ale przekazuje, ze glosuje na kolorowa koszulke nr 3. | ||||
| ||||
Siwy ta ta ta... ja sobie tez napisze ze ktos tam na ktoras glosuje...zartuje ;))) | ||||
| ||||
czarna kszulka: 3 to ma kolory rasy i by moze kogos jeszcze za to by sciagneli :P a do kolorowej 3 mozna dawac kolory jakie sie podoba :D | ||||
| ||||
zgadza sie :) a tam sciganie, bez przesady ;) czarne koszulki na pewno sie niektorym przejadly, natomiast kolorowe sa spoko, jakas niebieska, czerwona :) | ||||
| ||||
tylko zeby sie nie pospieraly w praniu :P bo wtedy to bedzie szkoda... bo chyba taka koszulke to bedziecie po 20-30 zl sprzedawac co nie? | ||||
| ||||
wszystko zalezy od tego ile osob bedzie kupowac. nie bedzie sie nic spierac w praniu :) wczoraj objezdzilsmy tyle firm, ze wszystko juz wiemy :) zainteresowaly nas wyjebiste farbki wodne :) super rzecz, w ogole sie nie spiera i daje fajny efekt :) pomyslimy :) | ||||
| ||||
no to jush tylko czekac na te koszulki :D | ||||
| ||||
jakies przuyblizone ceny pojawią sie w piątek, moze sobote | ||||
| ||||
al ejestem przekonany ze ponizej 20 to chyba nie spadne :P P.S. robimy zakłady? :D | ||||
| ||||
po co odrazu zaklad :) mamy nadzieje, ze kolo 50. byloby swietnie :) | ||||
| ||||
50 zl ?! troche drogo... ;-./ ale bycie mieli zysk i by wam sie zwrocilo za hosting :D | ||||
| ||||
nie 50 zl :D 50 sztuk. 50 zgloszen :) | ||||
| ||||
czarna koszulka 2 te niebieskie to takie takie wiochą zajezdzają trochę ;P tzn. kolor mi się nie podoba ;P | ||||
| ||||
kolor niebieski mozna sobie zamienic na inny zresztą to juz chyba powiedziane było | ||||
| ||||
Siwy: aa sztuki... :D dobrze wiedziec :P aronik: kolor mozna zmienic.. np od koloru koszulki :P tylko zeby kontury same byly (moje zdanie zeby nie bylo) P.S. niechcacy mi sie walnelo posta.. ;-/ moze go ktos usunac? (jest pusty) | ||||
| ||||
Najchętniej dał bym obrazek z czarnej na kolorowa koszulke. Najbardziej pasuje mi opcja z napisem po lewej stronie. | ||||
| ||||
widze kazdy ma inne gusta :PPP | ||||
| ||||
Jeżli musze jakąs wybrać, to obstawiam kolorową 1 lub dwójke, różnicy nie widze. Ale spoko, coś sie dzieje, najwazniejsze | ||||
| ||||
czarna 3 zajebista jest ;] | ||||
| ||||
plaska: ja tez tak uwazam :P jak Siwy mowil to potrzeba 50 glosow na 1 projekto to bbedize przyjety.. ;-) | ||||
| ||||
nie 50 glosow tylko zamowien na koszulke jak juz zaczniemy produkcje :) glosy sa na serio przerozne, bedziemy mieli dylemat :) | ||||
| ||||
jak dla mnie to kolorowa 2 jest najlepsza | ||||
| ||||
to jush dla mnie mozesz zamowic 1 :P czarna 3 byla by fajna na kolorowej ale niech demokracja zdecyduje :D | ||||
| ||||
Mnie się tam ten czarny łeb nie podoba, no ale projektu sama nie dałam no to narzekać nie wypada.. Wybrałabym czarną 1 i niebieską też 1. Chociaż może ktoś by jeszcze wymyślił jakiś projekt.. Pozdro | ||||
| ||||
nic nie zamawiamy narazie, zobaczymy co wyjdzie to co jest na czarną koszulke to jest tylko na czarną i na zadne inne kolory. koniec i kropka, nie chcemy robic kolorowej sraczki | ||||
| ||||
A nie chcieliście wykorzystać do koszulek jakiegoś loga z konkursu ? | ||||
| ||||
chcelismy ale one dobre na białe kosuzlki, tyle ze małe są, w tym problem | ||||
| ||||
ale sa fajnie :P szkoda tylkoz e male ;-( łeb moze byc tylko szkoda ze na kolorowe jasno-niebieski czy tam blekitny ejst.. szkoda ;-( za jaskrawy... | ||||
| ||||
fibi: mozesz se dac na czerwona koszulke. nie musi byc jasno niebieski czy blekitny. | ||||
| ||||
aha chyba ze :P to podajcie inne kompozycje :PP bo jak sciagnolem i zaczolem przerabiac to mi nie wyszlo... ;-/ albo podawajcie jakie kompozycje sa dobre :D ja proponuje czerwona bluzka a granatow tło :P | ||||
| ||||
Jest gut ;P | ||||
| ||||
no projekty sa good... ale ciekaw jeste jak to bedzie wygladac na koszulce ;-) | ||||
| ||||
na granatowych lub oliwkowych koszulkach ten projekt spoko bedzie wygladac. koszulki nie za jasne bo wtedy mysle, ze sie bedzie zlewac. | ||||
| ||||
tzn. ze kompozycje mozna miec jakie sie chce? tylko zeby si eni zlewalo? :D | ||||
| ||||
jezu... ;P koszulke mozesz miec nawet koloru sraczkowatego ;P | ||||
| ||||
jak chcesz bardzo jasny kolor to no problem, ewentulanie bedzie sie zlewac | ||||
| ||||
siwy: to niech bedzie sraczkowaty :D | ||||
| ||||
zaglosuje na kolorowa 1 :-) Wogole moj pomysl jest taki zeby na przyklad ten projekt co tu macie dac na rekawku z boku a na piersi wlasnie cos malego moglby byc nawet ten kod kreskowy, albo na odwrot to co tu macie na piers a kod na rekawek byloby goitara nie duze, schludne, jak dla mnie byloby gitara :-} | ||||
| ||||
dobry pomysł :)) | ||||
| ||||
popieram :D no tak ale kod bylby tylko na kolorowej ;) | ||||
| ||||
jedno ale... dodatkowe nadruki w dodatkopwcyh miejscach to dodatkowe koszty. a ja szczerze wole mieć nadruk na klacie lub plecach niz jakiegos wypierdka na rekawie. kod, nawet na kolorowej tez odpada, musiałaby byc biała koszulka. gdyby się robiło termotransferem to jakos by poszło ale prawdopodobne nie będziemy robić termotransferem chociaż jest szansa, ze bedziemy ale na folie będzie nanoszona farba sitodrukiem. wsyztko zalezy od ilosci chetnych. | ||||
| ||||
no to wycofuje glos :P i glosuje na kolorowa:4 ;-) P.S. a mowilem zeby wykozystac tamte projekty :P | ||||
| ||||
Te 2 nowe projekty są lepsze zdecydowanie ;) jak dla mnię ;). wybrałabym któryś z tych dwóch ;). no i jutro 10, nowa grafika ;> ? czekam ;P | ||||
| ||||
a no tak asik ty to amsz pamiec ;-) ciekaw jestem jakie one beda... :D P.S. kolorowa:4, a koszulka koloru (jak Siwy mowil) sraczkowata :D Edit> Przeglądając inny temat na forum to Siwy powiedział ze Dziuba postara sie zrobic grafike ale i sklepik :D, ale dobrze by bylo zeby zrobil :P | ||||
| ||||
sklepiku nie ma bo tak wyszło, dzisiaj nie zrobie bo musze z rana wstac tak o 5 wiec nie chce mi sie. grafika jest w miare skonczona ale pojawi się z wieczora najprawdopodobniej. nie wiem czy będe w domu i o której wróce jesli mnie nie będzie. przestawianie strony zajmie jakies 60-120 min. w tym czasie strona nie będzie działać. | ||||
| ||||
dopiero teraz zauwazylem iz sa nowe projekty :P ....duzo lepsze...najlepsza "kolorowa 5" :D | ||||
| ||||
szkoda ze sklepiku nie ma.. ;-/ ale i tak sie starasz :P | ||||
| ||||
bedzie sklepik, spokojnie, dajcie kilka dni ;) w sumie i tak moze fibi zamowic smycz, legitke czy otwieracz, koszulki jeszcze nie. | ||||
| ||||
no wime ze moge.. :P ale byla moze o paru designach i sklepiku ;-) a jak beda koszulki to chyab tez cos ejszcze wezme odrazu za 1 zamachem :P | ||||
| ||||
Jak ja robiłem koszulkę to dodatkowy nadruk na piersi mały wyniósł mnie 3 złote drożę przy ilości 7 koszulek, myślę, że 7 chętnych się znajdzie, można zrobić przód lub tył jakiś duży, albo coś w tym stylu, a na rękawku mały wątek z kodem kreskowym ;) Byłby bajer... :P | ||||
| ||||
tyle ze będziemy prawdopodobnie nanosic farbe na folie termotransferową za pomoca sitodruku a więc będzie potrzeban matryca. koszt takiej matrycy to ok 50 zł | ||||
| ||||
Owsiak: Dzuiba to juz mowil :P ,masz racje to jest fajny pomysl ale i tak te koszulki to wydatek.. niech najpierw bedza zwykle a pozneij jak sie biznes rozkreci to wtedy mozna myslec o dodatkowych bajerach :P | ||||
| ||||
o! i ten czlowiek zna sie na showbiznesie :P | ||||
| ||||
ha wiedzialem ze mam do tego smykalke :P | ||||
| ||||
wydaje mi sie ze bez sensu jest robienie w chuj i ciut ciut nadruków na koszulce... po takim zabiegu koszulka wyglądałaby jak koszulka kolesia z tv, który zarabia hajs na tym ze tv pokazuje go w koszulce z milionem reklam... takie skromne, walniete zdanie :) | ||||
| ||||
no w sumie.. :P w przyszlosci mozna by dodac do koszulek jakies male gumowe logo :P ale tu nie chodzi o milion rekalm tylko o 1 male gowienko :P | ||||
| ||||
ale za małe gówniane gumowe logo płaci się jak za złoto :) | ||||
| ||||
ale to tylko takie male gowienko dal szpanu :P ale i tak usice wyjsc na plus z tym fanklubem ;-) | ||||
| ||||
jak chcesz płacić za kosuzlke o 7 zł wiecej to nie ma problemu :) | ||||
| ||||
az 7zl za kawalek gumy?! troche duzo :P to sobie jzu odpuszcze :D :P | ||||
| ||||
zdecydowanie najbardziej przypadł mi do gustu (nie bede pisal ze jest najlepszy, bo ile ludzi tyle gustów)... w kolorze takim jakby zielonkamym jak na legitce... i bedzie spoko... pozdrawiam | ||||
| ||||
kolor jets jaki chesz ale jaki projekt :P bo kolor, to osobne koszulki kupuja(tak mi sie wydaje :P) jakiego kolory chesz ;-) | ||||
| ||||
w weekend z dziuba wybierzemy projekt koszulki do produkcji. oczywiscie wasze glosy beda brane jak najbardziej pod uwage. | ||||
| ||||
no to ja przypominam glosuje na kolorowa koszulka: 4 ;-) ale w sumie to czekam(y) na to keidy beda w sklepiku ;-) | ||||
| ||||
a sklepik się pojawi jak będzie oferta juz przygotowana... a co wy na sklepik bardzije czekacie niz na nową obecną grafike?? | ||||
| ||||
nie no czekam pod wzgledem: 1. Koszulki 2. Grafika 3. Sklepik :D juz sie nie moge doczekac wlozenia koszulki :D | ||||
| ||||
Fibi ty jakiś taki nerwowy jesteś.. :PP | ||||
| ||||
ale z ciebie komplemenciarz :P ale dziekuje :D a co ty niedoczekuejsz sie wlozenia koszulki fanklubu? ;-) | ||||
| ||||
sherkan: bo fibi to moj najlepszy kuzyn, wiec to moja krew hehehe :) | ||||
| ||||
dzieki Siwy kuzynie :D | ||||
| ||||
ahh ta krew ;-PPP a czy oczekuje czy nie ;)) szczerze?? to nie wiem czy zamowie ;) nie chodze w takich koszulkach :P nigdy nie chodzilem i chyba nie bede chociaz zobacze moze jako pidzamka sie przyda :P zobaczymy.. :) co wymyslicie ciekawego :)) | ||||
| ||||
ale w sumie to te koszulki to taki wielki szum, a pewnie i tak za duzo osb tego nie kupi ;-/ jak kupi przyjmijmy ze 5 osob to bedzie za koszulke 50 zł :-| gdzies w wawie widzielm reklame ze zrobienei nadruku na koszulke kosztuje 25zl ale pwnie jaks slaba metoda ;-/ no ale poczekamy zobaczyny... "Kokodżambo i do przodu!" | ||||
| ||||
mysle, ze uzbiera sie kilkanascie osob :) | ||||
| ||||
no ale narazie to ze na bank kupuja to chyab ja zadeklarowalem :PP ale moze taka prosba do wszytskich.. jak glosujecie to odrazu mowcie czy na bank kupicie... moze i ebdzie te kilkanascie ale to sie zobaczy... moze powysylacie mial do wszytskich uzytwnikow z prosba potwierdzenia kupienia koszulki? | ||||
| ||||
ale na co maja glosowac? glosowan juz zadnych nie bedzie. beda zapisy 2 tygodnie - kto sie zglosi tzn., ze potwierdza kupno. | ||||
| ||||
aa chyba ze ;-) | ||||